pixel

Indre by er også klam

Kbh K er tilføjet den populære plakatserie, der viser byen kun ved hjælp af dens bogstaver.

kbh magasin

Det unge plakatmageri Klam har udvidet sin populære serie af typografiske københavnerkort, så nu også stolte indre byboere kan smække deres bydel op på væggen.

Ligesom de første plakater (med kort over det indre Øster-, Vester- eller Nørrebro) illustrerer det nye skud på stammen gader og steder ved hjælp af bogstaverne i gadenavne og stedsangivelser. Denne gang fra søerne til havnen, og fra Østerport til H.C. Andersens Boulevard.

"Mange vil mene at det hedder Indre København, nogle vil mene at København går fra Emdrup til Valby – vi har taget os den kunstneriske frihed, at kalde vores afgrænsning for 'København'," fortæller grafisk designer Nis Klamer fra den klamme plakatbiks.

Som resten af serien, der samtidig er omdøbt fra 'De Indre Broer' til 'Typemap', fås de nye plakater over byens hjerte-kar-system både i hvid og i en sort night-edition. City-udgaverne har dog fået en dosis steroider og er lidt større i både omfang og pris.

Se mere om 'Typemap'-plakaterne her på magKBH

Bestil dit eget eksemplar her

klam_indreby_1.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv