pixel

Madtempel i Sydhavnen

kbh magasin

Det er to af de bedst bevarede hemmeligheder i Københavns sydhavn der fusionerer, når det italienske madvarehus Supermarco flytter 500 meter længere ud af Vasbygade og ind i Specialstålhallen.

Til november siger den ombyggede lagerhal buongiorno som et 1.000 m2 stort totalunivers dedikeret til smagen af Italien – komplet med café, delikatessekøkken og smageområde.

Og vil man skabe et italiensk madtempel i en aflagt industribygning, finder man ikke en mere oplagt end netop Specialstålhallen ved Teglholmen.

Selvom den er bygget til at tage imod store stålplader, har hallen altid mere set sig selv som et romersk palæ med sine elegante arkitektoniske linjer fuldendt med en trekantet fronton over porten med byggeårs-inskriptionen "Anno Domini MDCCCCXXV" (1925 på sydhavnsk).

Læs mere om madplanerne hos AOK.

specialstaalhallen_noestler.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling