pixel

Magic Mike XXL

  • Gregory Jacobs
  • 3

Fakta

KOMEDIE / DRAMA
Premiere 2. juli 2015

White Chocolate kaldte de ham i et lysthus i Sydstaterne. Og det forstår man, for han kan stadig få huset og dets kvinder til at skælve. Magic Mike har stadig magi i underlivet til denne sidste tur med stripperslænget, men der er for lidt kvalitet i det meste af XXL-massen.

De har ellers pumpet sig hårdt og stort op til denne sequel, hvor de vil slutte med et brag på det årlige strippershow i Myrtle Beach. Men at XXL ikke altid er super, kan Big Dick Richie (Joe Manganiello) bekræfte: Ingen sex i fem måneder. Det fylder ham med vrede, mener Ken (Matt Bomer), som er ved at finde sin indre reiki healer. Tarzan (Kevin Nash) vil gerne kunstmale, og Tito (Adam Rodriguez) har så småt startet en biks med probiotisk yoghurtis.

Fysisk flyder de mandlige hormoner frit, jo, men der er så sandelig kommet feminin målretning på. Fyrene plaprer løs om engagement og opmærksomhed overfor kvinden, og deres roadtrip bliver nærmest en mission for at sexheale kvinder. Især tydeligt på deres to stop: Hos fraskilte Nancy (Andie MacDowell) og hendes cougar-veninder, og i Domina-lysthuset hvor ejer og emcee (Jada Pinkett Smith) betegner sit kvindelige klientel som queens.

Dette lysthus er filmens bedste ide, og man kan levende forestille sig disse småhemmelige steder i Sydstaterne, hvor dansere og sangere går i nærkontakt for at please kvinder: Dampende hot og intimt.

Derudover har Mike og Richie hver deres stjernestund i charmestilen fra første film: Mike i en særdeles sensuel omgang med værktøj, da han inspireres til nye moves af signatursangen ’Pony’. Og Richie, der udfordres til at opmuntre en kiosktøs og får det fornøjeligste ud af en vandflaske, en pose Cheetos og ’I want it that way’. Den afsluttende replik er lige til citatballade!

Der er ikke meget drama i ’Magic Mike XXL’, så det bliver en overfladisk fest med overvældende fysik til dunkende, smooth og sexet soulmusik af blandt andre R. Kelly, Jeremih og Jodeci. Problemet med at være så forhippet på at please kvinder – i alle aldre, former, racer og størrelser – er, at der pludselig ikke er nok personlighed i stripperslænget. Som man ser i det afsluttende show, der for nogen er totalt antiklimaks.

XXL er de, men de har mistet den kvalitet og charme, som 2012-filmhittet havde. Det jordnære og ægte. Nu er det mere big business, og de giver gerne stafetten videre. Således deler Channing Tatum det sidste stripspotlys – og den lækreste koreografi – med det amerikanske dansefænomen Stephen 'tWitch' Boss, hvor de spejler sig i hinanden. Black & White Chocolate! Hot, hot, hot!

Mest læste

kommentarer

seneste
film

Marriage Story
5.04

Noah Baumbach
I morgen danser vi
5.04

Levan Akin
Disco
4.02

CPH PIX WEEKEND
Last Christmas
5.04

Paul Feig
Kollision
3

Mehdi Avaz
Hustlers
2.04

Lorene Scafaria

seneste
scene

Brødrene Løvehjerte
4.02

Skuespilhuset
La Bohème
5.04

Østre Gasværk
Blixen
4.02

Det Kongelige Teater