pixel

Nu kommer multiarenaen (måske)

kbh magasin

Drømmen om en stor indendørs arena til sport og events i København er blevet punkteret flere gange end det gennemsnitlige stenbro-cykeldæk - mens Malmø og den ene jyske by efter den anden har fået bygget sig en.

Men nu ser der igen ud til at ske noget. Københavns Kommune har endeligt droppet forhåbningerne om assistance fra den private sektor, og er i stedet gået i partnerskab med Realdania og By & Havn om en multiarena i Ørestad.

Kommunen skal spytte 325 millioner i kassen, et beløb der matches af Realdania, mens By & Havn lægger grund til. Den plan er nu vedtaget i Kultur- og Fritidsudvalget, og endnu en version af Copenhagen Arena har dermed taget det første skridt i en længere politisk og planlægningsmæssig proces.

Læs mere i Berlingske

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Skal Parken have plads til 50.000 tilskuere? Og hvad skal der ske på Skøjtehalsgrunden lige ved siden af? Får København en indendørs atletikhal? Og er der overhovedet plads til det hele?

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling