pixel

Oplev Rådhuset i biffen

kbh magasin

Fakta

'Et Raadhus til alvor og fest'
17.juni - 23. juni
Grand Teatret, Kbh. K

Har du en forkærlighed for Nyrops kommunale bygning på Rådhuspladsen, kan det være at du skal slå et smut forbi Grand biografen i løbet af den kommende uges tid.

Instruktøren Nils Vest har lavet en del film om Københavns fineste arkitektur, og i 'Et Raadhus til alvor og fest' kan du blive klogere på Københavns Rådhus.

Filmen varer 51 minutter, har premiere torsdag 17. juni og er i første omgang på programmet i Grand i en uge, fire gange om dagen.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling