pixel

Ryparken får kæmpe cykelbro

kbh magasin

En lille ny er vej til ydre Østerbro. Eller faktisk, en ret stor ny. Alle pengene til en cykelbro, der skal lede de tohjulede over Helsingørmotorvejen og den kommende Nordhavnsvej, er nemlig nu skrabet sammen.

Cykelbroen ved Ryparken Station er et vigtigt led i Københavns Kommunes planer om pedalpendler-lokkende Supercykelstier, fordi den kommer til at forbinde tre af byens grønne cykelruter: Den eksisterende Nørrebro-rute og de fremtidige Svanemølle- og Ryvangs-ruter.

Det betragtelige broanlæg kan være klar til jernheste i 2013 og har et prisskilt på godt 83 millioner kroner. Kommunen betaler selv de 50, mens Staten spytter resten i kassen.

Læs mere i Østerbro Avis

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Vesterbro
Missing link: Ny cykelbro langs Fisketorvet binder byen sammen med praktik, æstetik og køreglæde.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens rum

  • Byens Rum
  • Indre By
De 12-20 årige vil have en by med bedre luft, sikrere veje og mere plads til gode byrum. Start med at lukke for biler på Vester Voldgade, siger de.