pixel

Madteater i Østerbros gader

kbh magasin

Den måde, du plejer at indtage dine kulturoplevelser i København, bliver udfordret fra alle sider i februar måned.

Frost Festival holder koncerter i svømmehaller og akvarier, Mammutteatret inviterer igen til selskab i en Nørrebrogade-lejlighed, og når Republique byder på madteateret ’Snedronningen’ på Østerbro, skal gæsterne en tur ud i byen som en del af sanseoplevelsen.

I fodsporene af Gerda, hovedpersonen i H. C. Andersens klassiker 'Snedronningen', kommer gæsterne på en eventyrrejse med gåder, fristelser og forførelse. Gennem et spejlkabinet, en røverhule, et iskoldt palads – og så ud af teatret til en pimpet campingvogn og Blomsterkonens lejlighed.

Det er trioen bag Republiques udsolgte ’Vølvens spådom’ – kok Mette Martinussen, scenograf Dorte Holbek og instruktør Martin Tulinius – der igen har skabt et magisk univers, hvor fantasien og smagsløgene slippes fri.

Et fem-hovedet kokkehold lokker med sprøde fiskeskind, troldkrabber, harelår i knasende poser, gulerods-tatar og candyfloss, men det er Snedronningen, der styrer showet – så pas på knive, gevir og issyle! Rygtet siger nemlig, at de leger med maden.

'Snedronningen' Madteater 6. februar til 8. marts Republique (og nærmeste omegn) Se mere og køb billetter (1.300,-) hos Republique

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Den fjerde væg er brudt helt ned, når Mammutteatret holder selskaber i en lejlighed på Nørrebrogade.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.