pixel

Synes godt om Kommunen

kbh magasin

Bedre sent end aldrig har Københavns Kommune opdaget de sociale medier. Det officielle København er nu på både Facebook og Instagram.

Nærmere betegnet er det Københavns Borgerservice, der er sprunget på de nymodens kommunikationskanaler og fremover vil sprede kommunale nyheder, aktiviteter og selvbetjeningstips direkte i borgernes Facebook-feeds. Og i samme åndedrag frabeder sig brok om borgersager og politiske emner på byens officielle profil.

På fotodelingstjenesten Instagram har Københavns Kommune lagt ud med en stribe snapshots med københavnsk vinterromantik som tema. Det er noget med, at Rådhuset tilbyder walk-in-vielser på Valentine's dag. Selve fotograferingen er til en start lagt i hænderne på de erfarne københavner-bloggere fra Streetheart.

Følg København på Facebook

Følg København på Instagram

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Københavns Kommune giver dig nu igen mulighed for at få foræret et træ til haven eller fællesarealet.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling