pixel

10 års frosne futter for fred

kbh magasin

I 3.653 dage i træk har Fredsvagten nu været en del af skuet på Christiansborgs Slotsplads. Det svarer helt præcist til et årti med regnbuefarvede flag og budskaber mod krig.

19. oktober 2001 besluttede den danske regering at sende en fregat af sted mod Afghanistan-krigen. Sammme aften var de første aktivister på plads foran Borgen i protest, og det har mindst én fredsvagt altså været i al slags vejr hver evig eneste dag lige siden.

Læs portrættet af fredsvagten Katrine i KBH #51 fra marts 2010

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Christiansborg har åbnet byens højeste tårn for alle med lyst til sublim københavnerudsigt og nyklassisk dansk mad.

relaterede
visioner

seneste
byens liv