pixel

Utæt isbjørnesucces lukket

kbh magasin

Nærkontakten med isbjørnene i Zoo er sat på pause et par måneder – den nye populære topattraktion Den Arktiske Ring skal repareres og ombygges blot 1½ år efter åbningen.

Det siver nemlig fra bassinet i det store anlæg, der derfor er lukket frem til november for at få lappet utæthederne og samtidig benytte muligheden til at opgradere publikumsfaciliteterne.

Den Arktiske Ring er til 150 mio. kroner det næstdyreste anlæg i Zoologisk Have, efter Norman Fosters elefanthus. Ikke mindst undervandstunnelen, der gør det muligt at kigge en svømmende isbjørn direkte i øjnene, har sin store del af æren for, at Zoo's besøgstal boomede i åbningsåret 2013 med 30% flere gæster end i 2012.

Se mere om Den Arktiske Ring her på Magasinet KBH

Se mere om den midlertidige lukning hos Politiken

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv