pixel

Utæt isbjørnesucces lukket

kbh magasin

Nærkontakten med isbjørnene i Zoo er sat på pause et par måneder – den nye populære topattraktion Den Arktiske Ring skal repareres og ombygges blot 1½ år efter åbningen.

Det siver nemlig fra bassinet i det store anlæg, der derfor er lukket frem til november for at få lappet utæthederne og samtidig benytte muligheden til at opgradere publikumsfaciliteterne.

Den Arktiske Ring er til 150 mio. kroner det næstdyreste anlæg i Zoologisk Have, efter Norman Fosters elefanthus. Ikke mindst undervandstunnelen, der gør det muligt at kigge en svømmende isbjørn direkte i øjnene, har sin store del af æren for, at Zoo's besøgstal boomede i åbningsåret 2013 med 30% flere gæster end i 2012.

Se mere om Den Arktiske Ring her på Magasinet KBH

Se mere om den midlertidige lukning hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
  • Byens Liv
  • Indre By
Seks små stenrev i vandet ud for Skuespilhuset skal give større biodiversitet og flere oplevelser i inderhavnen.

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.