pixel

Biblioteket ta'r med ud i solen

Hele sommeren sørger strand- og cykelbiblioteket for dig ude i den ferierende by.

kbh magasin

Fakta

Strandbiblioteket
Find det ved Strandstation 1 på Amager Strand ved Øresund Metrostation.
Indtil 18. august, når det altså ikke regner.

Cykelbiblioteket
Cykler ud på Indre Nørrebro på solskinsdage, når strandbiblioteket lukker efter skolernes sommerferie.

Hvis du ikke vil komme til biblioteket, når solen skinner, så vil biblioteket komme til dig. Blågårdens Bibliotek er derfor tilbage med en sommerfilial på Amager Strandpark – og i år har de også sendt et cykelbibliotek lastet med læsestof ud for at fange københavnerne på Nørrebros solpletter.

På strandbiblioteket kan alle kigge forbi og låne noget underholdning til solslikningen i form af nye magasiner, de varmeste sommerbøger og mp3-afspillere. Og er du ved at gå ned på udstyr, kan du såmænd også låne strandtennis, legetøj, snorkler og våddragter til børn.

Strandbiblioteket ved Amager Strandpark er på plads alle regnfri-dage i skolernes sommerferie, og alt det kræver for at få lov at låne, er dit sygesikringskort. Er du ikke på forhånd oprettet som låner hos Københavns Kommunes biblioteker, kan den også klares på stedet.

En ladcykel for bogorme

18. august lukker Blågården ned igen ved Øresund og sender i stedet sit cykelbibliotek ud omkring byens indre farvande. Hver gang solen skinner, sætter en ladcykel kursen mod søerne, spækket med tegneserier, romaner, film/serier, magasiner og kaffe.

Ruten inkluderer også Dr. Louises bro, Blågårdsgade, Blågårds Plads, Elmegade og Skt. Hans torv. Og bliver du fristet af gadebiblioteket, er det igen blot at flashe sygesikrimgskortet, for at få del i glæderne.

blaagaarden_strandbibliotek.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Industri og erhverv rykker ud af Valby, og flere nye boligområder ser dagens lys. Særligt Valby Syd bliver forandret i de kommende år.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling