pixel

Bliv klogere og vind billeder som medlem

Magasinet KBH lancerer ny baggrundssektion og udlover indrammede, historiske fotos af København til sine medlemmer

rådhuspladsen københavn

På Magasinet KBH vil vi gerne gøre mere. Vi vil gerne i højere grad påvirke byen i en positiv retning og engagere læserne i mere debat der kan drive forandringer og forbedringer i vores hovedstad.

De seneste år er magasinet alene udkommet med støtte fra sine i dag knap 1.000 medlemmer. Uden læsernes støtte ville vi ikke kunne følge og debattere Københavns udvikling.

Vores målsætning om mere resultatskabende debat kræver dog både nye aktiviteter og flere medlemmer. Og derfor lancerer vi i dag vores 'Plan 2019' sammen med en medlemskonkurrence:

MEDLEMSKONKURRENCE

Bliv medlem og vind

Hvis du er medlem af, eller abonnent på, Magasinet KBH den 30. april 2019, så deltager du i lodtrækningen om 10 stk. indrammede billeder fra MyCanvas.dk – efter eget valg og sendt til din dør.

Billederne er i format 50 x 70 cm, trykt på 300 gram fotosatin-papir og er indrammet med ramme i sort, hvid eller natur egetræ efter eget valg. 

My Canvas har en lang række københavnermotiver at vælge imellem, og vinderne kan frit selv vælge, hvad de ønsker at hænge op på væggen derhjemme. 

Normalpris for billede + ramme + forsendelse er 953 kroner.

Bliver du medlem, støtter du Magasinet KBHs arbejde. Hver en krone modtaget fra vores medlemmer går til arbejdet med at skabe mere debat om, og mere fokus på, morgendagens København.

Alle medlemmer, også de eksisterende, deltager i lodtrækningen, der foretages den 1. maj.

Bliver du erhvervsabonnent eller fuldblods-medlem vil du fremover også have adgang til vores helt nye KBH+ sektion. Se mere herunder.

BLIV MEDLEM NU

Magasinet KBHs 'Plan 2019'

1. Mere indhold

Vi vil give dig mærkbart mere af det indhold, du allerede kender: Nyheder, planer, opdateringer, holdninger og visioner om Københavns hastigt skiftende rammer.

Alt dette indhold vil der fortsat være fri adgang til, for debatten om byen skal være for alle. Men har du mulighed for det, håber vi meget, at du vil støtte den ved at blive medlem. Et medlemskab starter ved blot 20 kroner om måneden.

2. KBH+ går i dybden

Vi vil nu også gå mere i dybden og undersøge de store spørgsmål, som f.eks.:

  • Har byen optimale procedurer, når det besluttes, hvad der skal bygges?
  • Skal vi have mere grønt i byen, og hvordan får vi det?
  • Hvordan bliver beboernes meninger og idéer bedre tænkt med?
  • Hvordan får vi skabt smukkere arkitektur og bedre mødesteder?
  • Er København for mørk en by? Skal der mere lys på?

Disse spørgsmål, og mange flere, vil vi søge at besvare i en helt ny sektion. Vi kalder den KBH+, og den blev lanceret den 17. april (under navnet 'Lang Læser', senere ændret). 

Der vil frem til 30. april være fri adgang for alle til KBH+. Men fra 1. maj kan kun fuldblods-medlemmer og erhvervsabonnenter læse med.

Forskellen på et medlemskab og den nye mulighed for erhvervs-abonnement, som netop er lanceret, er blot, at man som erhvervs-abonnent modtager en månedlig kvittering til bogholderiet. Abonnement er derfor særligt rettet erhverv.

3. Civitist – indflydelse med ny teknologi

Civitist er en ny og ambitiøs gren af Magasinet KBH. I januar 2019 forsøgte vi at rejse 250.000 kroner fra læserne til udviklingen af en ny teknologi til at dele sine idéer og meninger – og lade disse påvirke byens udvikling direkte.

Det lykkedes dog ikke i første omgang. Flere læsere efterspurgte på forhånd sikkerhed for, at de holdninger de delte endte hos de rette mennesker.

Derfor arbejder vi i 2019 videre på projektet og prioriterer at etablere nye partnerskaber med relevante aktører: kommuner, byudviklere m.v. 

(Civitists økonomi er 100% separat fra Magasinet KBHs, og al medlemsstøtte går alene til drift af Magasinet KBH.)

BLIV MEDLEM NU

My Canvas udvælger fotos fra det gamle København, typisk fra starten af 1900-tallet, reproducerer dem på fineste kvalitet fotopapir og indrammer dem i sort, hvid eller naturtræ. My Canvas laver også gerne reproduktioner af dine egne fotografier (uden for konkurrencen).

My Canvas Logo

Denne konkurrence udskrives sammen med My Canvas, der er ansvarlig for udsendelse af de 10 præmier. De 10 vindere kontaktes direkte af Magasinet KBH den 1. maj. Herefter har hver vinder 7 dage til at udvælge et motiv på MyCanvas.dk og informere My Canvas om sit valg i en email.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling