pixel

Nu skal du være medlem for at læse med

Magasinet KBH skal være bæredygtigt og vil øge produktionen — det kræver flere medlemmer

Medlem af Magasinet KBH mascot

Magasinet KBH er de seneste år udkommet i kraft af sine i dag knap 1.000 medlemmer, der hver måned betaler 20, 50 eller 100 kroner i støtte til magasinet.

Uden disse mennesker eksisterede Magasinet KBH ikke. Vi er taknemmelige for, at så mange har valgt at støtte udgivelsen, selv om magasinets indhold har været frit tilgængeligt.

Men det nuværende niveau er ikke nok til, at udgivelsen er bæredygtig fremadrettet. Og derfor har vi nu valgt, at kun medlemmer fremover vil have adgang til magasinet. 

Næsten 400.000 mennesker læser en artikel i Magasinet KBH i løbet af et år — og knap 100.000 af disse er jævnlige gæster på siden.

Hvis en større procentdel bliver medlemmer, vil det ikke blot gøre udgivelsen bæredygtig — det vil også forbedre magasinet for alle medlemmer, da vi vil have flere ressourcer at investere i produktionen. 

Med for en 20'er

Den gode nyhed er, at du fortsat vil have adgang til Københavns magasin om byens udvikling med det lille medlemskab til blot 20 kroner om måneden.

Vælger du mellemvaren til 50 kroner om måneden, får du den reklamefri version.

Og bliver du fuldblods-medlem til 100 kroner, vil du også have adgang til vores nye baggrunds-sektion: KBH+.

Det samme gælder for erhvervs-abonnenter, som er en ny mulighed for dem, der har behov for bilag, for at kunne betale på årsbasis eller for at kunne tegne abonnement til flere medarbejdere på én gang.

Der er ingen bindingsperiode på hverken medlemskab eller erhvervs-abonnement, og du kan opsige til enhver tid. 

Eksisterende medlemmer behøver ikke at foretage sig noget. Du skal blot være logget ind med den email, du er meldt ind med, så vil du have adgang.

Du kan melde dig ind her.

Du kan blive ervhervs-abonnent her

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling