pixel

Byg selv Inderhavnsbroen!

kbh magasin

Den nye bro over havnen skulle egentlig have været færdig sidste vinter. Så blev den udsat til efteråret, og nu bliver det måske inden årsskiftet, at du tørskoet kan gå de små 200 meter mellem Nyhavn og Christianshavn.

Inderhavnsbroen bliver med sin særlige skydemekanisme, der skal slippe skibene igennem, markedsført som the kissing bridge, men er du ved at gå til i utålmodighed over, at the missing bridge er mere oplagt, så kommer der nu dulmende hjælp fra uventet kant.

Dansk Arkitektur Centers boghandel sælger nemlig et foldeark med Københavns havn, så du kan bygge dig din egen bro og vise kommunen og entreprenøren, hvordan den skal skæres.

Model-arket koster 20 kroner at hjemtage, men du kan også tage det med op i DAC's arkitekturlaboratorie og bruge løs af byggematerialerne der. Eventuelt medbringende nogle børn, hvis du føler behov for en dækhistorie.

Se åbningstider og dens slags på dac.dk

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

På byens budget for 2022 blev der ikke fundet penge til at gå videre med to nye broer — på trods af, at det er et mål at få i hvert fald den ene på plads inden åbningen af Sydhavnsmetroen i 2024.
I foråret fik 'Enghavebroen' en politisk hensigtserklæring — men ingen penge. Nu ser den nye bro over havnen ud til at komme med til forhandlingerne om byens budget for 2022.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling