pixel

Byen på flasken

Hvad slår en kold hof? En kold hof emballeret i København.

kbh magasin

En kølig pilsner og udsigten over Københavns tage. Hvis det også er to af dine yndlingsting, vil du blive glad for den nye Carlsberg-flaske, der kombinerer øl og skyline i sit design.

Flaskens indhold er en klassisk Carlsberg Pilsner, som dine smagsløg kender den, men emballagen står de lokale vovehals-fotografer CphCph for. Foto-duoen er med deres fascinerende natskud fra byens tage og høje byggekraner det helt store navn på Københavns urban exploring-scene – et folkefærd, der udforsker byens hemmelige og svært tilgængelige steder med deres kameraer.

Billederne på ølflasken er naturligvis udvalgt fra nogle af CphCph's mange frygtløse ture i højderne på Carlsberg-grunden i Valby. Med prominent plads på etiketten til de gamle, men futuristisk udseende ølsiloer, der nu er revet ned.

CphCph-bajeren er en del af konceptet Carlsberg Stand Out Collection, hvor udvalgte kunstneriske sjæle og brands får frie hænder til re-designe en hof. Det første kuld af navne tæller også tegnehumoristerne Wulfmorgenthaler, skuespiller Pilou Asbæk, modemærket Han Kjøbenhavn samt musikerne Vinnie Who og Lars Ulrich.

Flaske-serien er limited edition og fås eksklusivt hos 7-Eleven og på udvalgte barer.

carlsberg_standout.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv