pixel

Fandens til øl

Den officielle drik til Københavns nye heavy-festival holder naturligvis 6,66 %

kbh magasin

Fakta

Copenhell
11. - 12. juni
Refshaleøen

Lejligheds-bajere til københavner-begivenheder er hotte (men forhåbentlig coole, når de serveres). Sidst var det Carlsberg, der designede en særlig FCK-guldøl, da byens hold igen-igen tog det danske fodboldmesterskab i maj. Og nu melder Ølfabrikken ind med Copenhell Brew til heavy metal-festivalen af samme navn.

Når hovednavnene hedder Megadeth, Deftones og Napalm Death, må øllet nødvendigvis holde en djævelsk alkoholprocent på 6,66 - og i websalg er prisen såmænd også 666,66 + pant for ét hunderede stifter.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv