pixel

Flaskepost fra fremtiden

Kunstnergruppe fortæller Carlsbergs historie om 200 år

kbh magasin

Fakta

Vintage 3
Pris: 2.010,- for 37,5 cl.

Husbryggeriet Jacobsen, Gamle Carlsberg Vej 11, Valby eller på Carlsbergs hjemmeside

KAarø og co. og Mielcke & Hurtigkarl serverer også Vintage 3.

I år 2047 bliver der bygget en kuppel over Carlsberg Byen for at beskytte bydelen mod Valbys vildnis og slum. Og i 2213 dukker en galakse frem af intetheden som ændrer livet i Københavns kommende bydel markant.

Sådan ser en del af Carlsberg Byens historie ud om 200 år hvis man spørger kunstnergruppen Radiant Copenhagen som er hyret til at pryde etiketterne på den afsluttende del af Carlsbergs eksklusive Vintage-trilogi.

Denne gang byder bryggeriet på en sød øl på 15 procent der skal konkurrere med de bedste dessertvine som Sauternes. En sådan øl skal selvfølgelig pakkes flot ind.

”Folk vil få en helt unik kunstoplevelse med etiketten på Vintage 3. Den ligner ingen andre øletiketter hverken i materiale eller format,” fortæller Kaspar Bonnén der er en af kunstnerne bag de nye etiketter.

Der er i alt trykt seks forskellige etiketter til Vintage 3-øllen, og de fortæller hver deres lille bid af Carlsberg Byens fremtid. Det gør de ved hjælp af luftfotos over Carlsberg Byen, illustrationer og en pæn portion fantasi.

Har du ikke råd til at investere i en eller flere af de kunstfærdige flasker, kan du gå ind på www.radiantcopenhagen.net. Her kigger kunstnergruppen dybt i krystal­kuglen og fortæller hele byens potentielle historie anno 2200.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv