pixel

Døden på Dantes Plads

kbh magasin

Fakta

Funus Imaginarium
Dantes Plads, Kbh K

30. september – 7. oktober kl. 11-17: Offentligt dødsleje

9. oktober kl. 10-11: Sidste farvel med afdøde

9. oktober fra kl. 11: Ligtog og begravelse på Assistens Kirkegård

Under de efterfølgende 100 dages sorg kan du på Glyptoteket høre historien om Das Beckwerks langvarige arbejde med sin identitet.

Hvis du går og savner, at København var lidt mere som det gamle Rom, så kan du glæde dig over, at der er et (næsten) ægte Funus Imaginarium på trapperne.

Fra 30. september og en uge frem kan du kigge forbi identitetsgøgleren Claus Beck-Nielsen aka Das Beckwerks offentlige dødsleje på Dantes Plads, hvis du da kan komme til for sygeplejersker, som overvåger den skindøde voksdukke på livet løs i perioden.

Efter syv dage og syv nætter foran Glyptoteket kulminerer dette offentlige dødsstunt i et storstilet ligtog, der bringer liget af den afdøde altmuligmand Claus Beck-Nielsen gennem byen til Assistens Kirkegård, hvor begravelsen finder sted.

Funusimaginarium.com kan man læse, at ”alle kan og bør deltage”.

Opfordringen er hermed givet videre.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling