pixel

En dino kommer til byen

kbh magasin

Fakta

Zoologisk Museum

Universitetsparken 15, Kbh Ø

Åbent tirsdag til søndag klokken 10-17.

Entréen er 75 kroner for voksne og 40 kroner for børn (3-16 år).

En vaskeægte dinosaurus er flyttet til København – eller rettere, et 150 millioner år gammelt skelet af en Diplodocus longus, bedre kendt som en langhals, der er den nye topattraktion på Zoologisk Museum.

Dinoen går under navnet Misty og er 17 meter lang, svarende til en harmonika-forlænget bybus. Hun var engang en fredsommelig planteæder i det vestlige Nordamerika men nu hovedpersonen i 'Det Dyrebare', den største særudstilling i Zoologisk Museums historie.

Misty har kostet 4,3 mio. kroner, som Det Obelske Familiefond har doneret. Men så er hun også udset til en fremtid som ikonisk trækplaster på det kommende Statens Naturhistoriske Museum, der skal samle samlingerne fra Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have i et nyt, delvist underjordisk supermuseum i Øster Voldgade.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling