Er du street?

Næste år åbner et såkaldt streetmekka på Vesterbros Enghavevej.

Stedet skal være epicenter for street-kultur og samle street-basket, breakdance, streetdance, parkour og dj-skole under ét tag.

Vil du gerne sætte dit aftryk på det nye gademekka, er muligheden hermed serveret.

Organisationen GAM3 og Københavns Kommune, som står bag initiativet, har nemlig sparket gang i en logokonkurrence hvor grafikere, tegnere og graffitimalere er velkomne til at sende forslag ind senest 15. november.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.