pixel

Forkætret McD slukker grillen

kbh magasin

Det er landets mest mediedækkede burgerjoint der takker af, når McDonalds på Nørrebros Runddel lukker ned med udgangen af november.

Med sin placering et brostenskast fra Ungdomshuset på Jagtvej 69 har familierestauranten ofte fået den autonome vrede mod den multinationale kapital at føle. Men ganske ironisk har nedrivningen af Ungeren haft endnu større konsekvenser for Big Mac-produktionen på Runddelen.

"Da ungdomshuset forsvandt, kunne vi især mærke det på natsalget, og omlægningen af trafikken på Nørrebrogade har betydet, at færre folk kommer forbi restauranten," forklarer kommunikationsdirektør Sara Helweg-Larsen om lukningen.

McDonalds anslår at have trakteret fem millioner burgersultne på adressen siden indflytningen i 1993.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling