pixel

Alle hader et bøjet skilt

kbh magasin

Der skal altså være styr på skiltningen, synes københavnerne. I hvert fald topper beskadigede skilte opgørelsen over, hvad byens borgere oftest prajer deres kommune om.

Med app'en og hjemmesiden Giv et praj behøver ingen nøjes med at bande for sig selv, men kan tippe Københavns Kommune direkte om mangler og defekter i gadebilledet. Ud over byens skilte er det især forskellige slags huller i belægningen, ophobet affald og defekt gadelys, der får københavnerne til tasterne.

På top-50 over årsager til at praje kommunen optræder også forekomster af bjørneklo (19. pladsen), døde katte (39.) og uaktuelle valgplakater (45.).

Se hele top-50 hos MetroXpress

Giv selv Københavns Kommune et praj

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • KBH+
  • København
Det giver jo ikke mening at skabe steder, hvor borgerne ikke kan lide at være, siger byudvikler. Men kan den almindelige københavner få sine meninger om byens udvikling hørt? Og gør de en forskel?

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.