pixel

Strand på Bryggen i 2015?

kbh magasin

Om et års tid går udgravningen til en ny strand for enden af Islands Brygge i gang, og dermed kan sand og vand være klar til brug for alle i 2015.

Det er højhus-projektet Havnevigen, der har sat dato på skabelsen af dén kunstige vig, det har taget navn efter. Og samtidig bekræfter, at den ene bred af den lille bugt skal være offentlig mini-sandstrand for alle københavnerne.

Havnevigen består af tre runde boligtårne med kig til havneløbet, omgivet af en stribe rækkehuse, hvoraf de dyreste får deres vandudsigt fra den nyudgravede, 300-meter dybe vig.

Læs mere om stranden hos Politiken

Se mere om Havnevigen her på magKBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.

seneste
byens rum