pixel

Her er byens dyreste suite

Du har hele tre kingsize-senge at hoppe i på byens mest ekstravagante hotelværelse.

kbh magasin

45.000,- skal du af med pr. nat, for at bo i den ypperste hotelluksus, som København kan præstere. Men så får du også tre soveværelser, tre badeværelser, stue med åben pejs og, nå ja, privat kæmpeterrasse ud mod Tivolis ikoniske boblespringvand.

Den helt nyåbnede Suite Louise, som overnatningsmuligheden hedder, ligger nemlig på Nimb Hotel i Tivoli, og ifølge hotellet selv er det Danmarks dyreste og mest eksklusive suite.

De i alt 240 B&O-indsmurte kvadratmeter rummer også køkken, spisestue og dampbad med aromaterapi. Inkluderet i prisen er blandt andet egen morgenmadskok, egen udgang til Tivoli, limo-service til lufthavnen – og fri minibar!

suite_louise_3.jpgsuite_louise_aromaterapi.jpgsuite_louise_1.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv