pixel

Hop i havnen døgnet rundt

Med åbent 24/7, forlænget sæson og nye badezoner skruer København op for havnebadecharmen.

havnebadet islands brygge

At tage sig en måneskinsdukkert i Københavns havn er ikke længere en anarkistisk affære, for når havnebadene starter sæsonen 1. juni lukker de slet ikke igen, men har åbent hele døgnet rundt, hele sommeren lang.

Og sommeren i byen er samtidig blevet forlænget med en hel måned, så havnevandet i år kan nydes helt frem til den 30. september.

For både de skæve badetidspunkter og sensommer-svømningen gælder det dog, at det er helt på eget ansvar – de tre havnebade ved Islands Brygge, Fisketorvet og Sluseholmen er nemlig kun bemandet med livreddere i myldretiden formiddag til aften og kun i højsæsonen juni til august.

Det lavere sikkerhedsniveau er også en del af konceptet for de to helt nye badezoner, hvor københavnerne må hoppe i havnen fra 3. juni. Afmærket med bøjer og flyderør ligger zonerne på Islands Brygge, ud for Halfdansgade, og på Refshaleøen, ud for serveringsstedet Halvandet. De er altså ikke omkranset af et fysisk anlæg som havnebadene, og der er ingen årvågne medarbejdere i skriggule t-shirs, der kan komme dig til undsætning.

Husk at det stadig er forbudt at bade alle andre steder i havnen, da det kan være både sikkerheds- og sundhedsfarligt.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling