pixel

Idéer til byens ødeste ø?

Skal Refshaleøen ha' biodynamisk agerbrug eller egen flamingofarm?

kbh magasin

Fakta

Den gode by - en utopi?
Torsdag 30. september kl. 17-19

Dragens Hule
Refshalevej 209
Kbh K

Følg skiltene fra bus 40s endestation

Tilmelding er ikke nødvendig

På anledning af den driftige forsamling af frivillige i Refshaleøens Netværksgruppe, som tidligere har kaldt til diskussion af byens underudviklede områder, afholdes nu tredje runde City Talks under overskriften ’Den gode by – en utopi?’.

Her opfordres alle med interesse i byens udvikling og Refshaleøens fremtid især til at møde op og diskutere hvad der generelt tegner det gode offentlige rum. Og hvad man specifikt skal stille op med byens ødeste ø.

Lokalplanerne har først beordret byggeri til øen i 2021. Inden da er tanken at det unikke byrum, hvor vild natur gror frit midt i metropolen, skal aktiveres, så kulturlivet kan slå rødder inden byggekranerne gør deres indtog.

Med Ørestad som eksemplarisk eksempel på ’what not to do’, vil man altså have Refshaleøens kulturliv i gang inden tårnhøje huse og fancy arkitektur får lov at strømline området.

Der kan købes mad og drikke på stedet, men husk kontanter. Øen i havnen har kun én barber og ingen dankortautomater.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling