pixel

Ikke flere måskeer til moskéer

kbh magasin

To markante moské-byggerier på Amager og i Nordvest mangler nu kun at finde pengene, før de kan realiseres - kommunens politikere har givet deres endelige tilladelse af udformningen.

Mest kontrovers har der været om den traditionelt udformede shia-moské på 2400 Vibevej, der med blå kuppel og 34-meter høje minaret-tårne har fået 1.156 indsigelser med på vejen.

Den hypermoderne og 40-meter høje sunni-moské i 2300 Njalsgade, der skal være ét af ni kommende bygningsbjerge på Batterigrunden, har affødt i sammenligning sølle 93 protester.

Se mere i Urban

Læs KBHs tidligere artikel om moskéen på Batterigrunden

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling