pixel

Juhu, isen er sikker!

Så må der gerne skøjtes, glides og hoppes på Søerne

kbh magasin

Spids ører alle I skøjtetosser! Isen på Søerne og i flere af byens parker er nu officielt målt til de 16-18 centimeters tykkelse, som kræves før isen erklæres opholdsbar.

Det hører til sjældenhederne, at der kan skøjtes inden juleaften - under sidste års isvinter blev færdsel på Søerne først tilladt 11. januar.

Som du måske allerede har bemærket, har kommunen fra i år fjernet "Isen er usikker"-skiltene omkring Søerne. De erstattes nu af blå skilte, som kun sættes op, når man gerne må bevæge sig ud på isen.

Er der ingen blå skilte i sigte, må du altså ikke springe ud som Bambi på glatis.

På Peblinge Sø har kommunen desuden lovet at feje, så der bliver to snefri baner: én til ishockeyspillerne og én til kunstskøjteløberne (og alle os andre klumpedumper).

KBH spæner straks hjem på loftet og lokaliserer flyverdragt og skøjter - og opfordrer hermed resten af København til at gøre det samme.

Her må du skøjte - Peblinge Sø - Sortedams Sø - Østre Anlægs midterste sø - Ørstedsparkens sø - Fælledparksøen

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling