pixel

Damhus-højhus væltet

kbh magasin

En fodfejl har foreløbigt stoppet planerne om en 13-etagers boligblok ud til Damhussøen.

Lokalbefolkelige protester over manglende dialog er haglet ned over Rødovre Kommune og projektet Damhus Have, der skal afløse det nedslidte Damhus Tivoli. Og nu har kommunens egen advokat givet modstanderne ret – Rødovre Kommune har haft lidt for travlt og risikerer at tabe en eventuel retssag om lokalplanforslaget, fordi en indledende offentlig høring er sprunget over.

Derfor trykker kommunen nu selv på genstart-knappen i forhold til, hvordan området på Rødovre-siden af Damhussøen skal udvikles. Damhus Have-planen, der udover boligtårn indeholder en flok rækkehuse og en park, kan dermed komme i spil igen.

Læs mere hos Rødovre Lokal Nyt

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling