pixel

Koral-havnebadet kommer!

kbh magasin

Først skulle det komme, og så skulle det ikke. Så var der penge til det, men så rakte de ikke.

Byens næste havnebad, Koralbadet i kanalkvarteret Sluseholmen, har været længe undervejs, men nu er de sidste millioner fundet, og det er stensikkert: Koralbadet åbner i år.

Allerede til efteråret vil du altså kunne svømme, springe og soppe i dele af Sydhavnens saltvand.

Så hvis du er hårdhudet og vild med kulde, kan du melde dig ind hos de lokale vandhunde, Badekompagniet Sluseholmen, og gi' den som vinterbader.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Helt derude hvor Sydhavnen ender har København fået et styks kanalby der skiftevis præmieres og skældes ud. Smukt, men kedeligt, siger rygtet. KBH drog en vintereftermiddag til Sluseholmen for at få selvsyn, og oplevede både håndfodrede svaner og afvisende cigarrør.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling