pixel

Lad dig forføre af flot plus size tøj i København

nyhavn

Står du og mangler inspiration til plus size tøj i København, eller mangler du måske bare nyt tøj til hverdag eller mere festlige anledninger? Så fat mod. København bugner af butikker med tøj til store kvinder, og det er i dag nemmere at finde både flot og komfortabelt tøj til kurvede kvinder.

Det velkendte ordsprog ”Dress to impress” kender de fleste, og i alt sin enkelthed handler det om, at man med sit tøj kan imponere dem, man møder på sin vej.

Det er dog ikke ensbetydende med, at dit tøj skal være meget elegant, dyrt eller moderne. Tværtimod. I sagens natur skal du blot iklæde dig tøj, som du føler dig tilpas i, og som passer til din figur og personlige stil. Det handler om at finde pænt og komfortabelt tøj, som du kan skinne igennem i.

Lige så snart man bevæger sig uden for standardstørrelserne, har det i lang tid været sværere at finde tøj. Modeverdenen har i mange år været dikteret af tynde modeller og den klassiske size 0, som det ærligt talt kun er et fåtal, som kan komme ned i. Tiderne har dog ændret sig, og i dag finder man et væld af kurvede og stærke kvindelige frontfigurer i mediebilledet, kendte som ukendte, der tager kampen op med det gængse skønhedsideal.

At være tynd er ikke ensbetydende med, at man er mere værd eller ser bedre ud.

Find plus size tøj i København, som er alt andet end kedeligt

Det er en myte, at tøj til store kvinder er kedeligt. Det er det nemlig langt fra. Du finder nemlig et stort udvalg af tøj til store kvinder i København, der oser af prints og farverige design.

Det er efterhånden ikke til at se forskel på, om det er plus size eller standardstørrelser, da designerne bag tøjet lader sig inspirere af samme trends og tendenser fra internationale catwalks verden over. For større kvinder er det altså også muligt at være med på moden med slå-om-kjoler, storblomstrede prints, slidte jeans, løse, farverige kjoler, enkle T-shirt med statements og meget mere.

Derudover er plus size tøj heller ikke lig med løst tøj uden feminine snit eller figursyninger. Rigtigt meget tøj i store størrelser til kvinder er nemlig lavet til, at dem der bærer det har kurver og former.

Det betyder, at du sagtens kan finde kjoler med bælter, og bluser der er syet ind i taljen, således den feminine silhuet fremhæves på fineste vis.

Udfordr dig selv med tøj i store størrelser i København

Hvis du er en af dem, der har gået i lidt for stort og løstsiddende tøj, fordi du er en kurvet kvinde med former? Så kan du godt pakke de tanker væk og udfordre dig selv. Du finder et væld af tøj i store størrelser i København, som med garanti vil fremhæve dine kurver og former på smukkeste vis. Mange kvinder, store som små, oplever faktisk, at de blomstrer på ny, når de shopper tøj, der befinder sig uden for kategorien af det, de normalt iklæder sig.

Desuden danner man hurtigt tanker om, at ”Det kan jeg ikke gå i, fordi jeg har kurver” eller ”Det har jeg prøvet før, og det fungerer ikke”.

Ikke desto mindre må du ikke glemme, at tøjmærker er individuelle. Blot fordi en etuikjole ikke passede dig fra et brand, betyder det ikke, at etuikjoler ikke klæder dig – langt fra. Brands er lige så forskellige, som kvinder er det, og derfor handler det om at udfordre sig selv og prøve en masse forskellige styles. Både dem du ved klæder dig, men også dem du almindeligvis ville holde dig fra.

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Mest læste

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling