Live-krimi i lufthavnen

kbh magasin

I disse dage bliver der skrevet kriminalhistorie i Københavns Lufthavn. Af den fiktive slags, vel at mærke.

Krimiforfatteren Thomas Aagaard Skovmand har nemlig skiftet den vanlige skrivebordsplads ud med bagagevogne og charterturister, og har slået sig ned i lufthavnens Terminal 2, sammen med sin laptop og en storskærm.

Det nytter ikke noget at få skriveblokade eller præstationsangst, for storskærmen blotter de nyskrevne ord i så stort format, at hele køen til Malaga kan læse med. Og historiens handlingen – ja, den udspiller sig i lufthavnen.

Det er ikke første gang Thomas Aagaard Skovmand tager en del af skriveprocessen med sig on location. Han har blandt andet før holdt oplæsninger i uhyggelige kældre og fra bagagerummet af en bil, hvor en hovedperson blev holdt fanget.

Indtil den 8. april vil han både skrive, researche og sludre med lufthavnspassagererne i Terminal 2.

Læs mere hos TV2 Nyhederne

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.