pixel

Magasinet KBH søger skribenter!

kbh magasin

Er du en københavnersnude, der kan og vil skrive om din by og dens udvikling? Så tag med på mission med Magasinet KBH.

Vi står over for en fuldstændig nyudvikling af sitet i 2015, og der kommer til at ske mange nye ting med både form og indhold. Vores mål er, at Magasinet KBH fra 2016 igen vil være et professionaliseret medie, der er med til at sætte dagsordenen for, hvor København skal hen — og et medie, som bringer en sund portion innovation ind i den danske medieverden.

Vi har store ambitioner og brug for flere dygtige og københavnerbegejstrede skribenter til et nyt hold, der skal løfte Magasinet KBH frem mod 2016.

Vil du med på missionen? Så læs vores skribent-efterlysning og lad os høre fra dig!

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling