pixel

Magasinet KBH deler med Urban

Din favoritkilde til nyt om Københavns udvikling er tilbage på papir. Sådan da.

kbh magasin

Gratisavisen Urban er genopstået som et webunivers og en månedsavis, udelukkende med fokus på Hovedstaden. Og Magasinet KBH bidrager til den nye satsning med sit speciale: historier om byens rum, byens liv og bare alting København.

Derfor vil udvalgte artikler her fra MagasinetKBH.dk fremover også kunne læses på Urbans nye site, UrbanKBH.dk, og i den tilhørende, månedlige printavis, der ligger og venter på dig på byens caféer og stationer.

Selvom det reetablerede Urban har taget sig det velkendte efternavn KBH, er der ikke tale om en fusion med Magasinet KBH, men et indholdssamarbejde mellem de to københavnermedier om nyt om arkitektur og byliv.

Det nye Urban kredser også om natteliv, musik og mode i København, og har blandt andre også Gaffa, Streetheart.dk og et udvalg af bloggere som samarbejdspartnere.

Det er fortsat Berlingske Media, der står bag Urban, der lukkede som landsdækkende nyhedsavis i januar.

Magasinet KBH udkom for sidste gang på prisbelønnet papir i oktober 2010. Siden har ambitionen og ånden fra de i alt 57 printudgaver levet videre på nettet i en ny konstellation med samme mission.

Find månedsavisen ude i byen eller læs den elektronisk

Besøg det nye UrbanKBH.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling