pixel

Ørestaden går som varmt brød

kbh magasin

1.000 nye beboere er flyttet ind i Ørestad det seneste år, og det er så mange, at ejendomsmæglerne har svært ved at følge med efterspørgslen.

Statistikken viser blandt andet, at lejlighedernes liggetider er halveret siden sidste år, at deres kvadratmeterpris har indhentet resten af København, og at praktisk talt alle dem, der bliver sat til salg, bliver solgt.

Ørestads samlede indbyggertal er i 2013 vokset til 8.500. Målet er 20.000, når bydelen er fuldt udbygget.

Læs mere og se salgsstatistik hos By & Havn

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling