pixel

Overskud til mere Nørrebrogade

kbh magasin

Kender du det, at man spinker og sparer for at få enderne til at mødes, og når regnskabet er gjort op, så står man pludselig der med en lille milliard tilovers?

Københavns Kommune har et plus på 876 millioner kroner på husholdningsbudgettet fra 2011, og de uventede midler får straks ben at gå på ude i byen.

Godt halvdelen af pengeposen bruges til at renovere folkeskoler, men der bliver også råd til at fortsætte omlægningen af Nørrebrogade (2. etape fra Nørrebros Runddel til Nørrebro Station), og genoptage den pausede ombygning af Hovedbiblioteket.

Dertil kommer blandt andet uventede penge til etableringen af et fixerum på Vesterbro, og en midlertidig sløjfning af gebyret på fortorvsservering i hele København.

Se en længere liste over overskudsdelingen hos Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Københavns Kommune giver dig nu igen mulighed for at få foræret et træ til haven eller fællesarealet.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling