pixel

Så ruller Rejsekortet. Agtigt.

kbh magasin

Det skandaleramte elektroniske Rejsekort kan nu endelig bruges i Hovedstaden – af de hurtige.

Rejsekortets karakteristiske standere, kaldet Det Blå Punkt, har i længere tid stået og lyst insisterende blåt på S-togsstationer og Metro-stop. Men nu er de så også aktiverede, så man kan glemme alt om billetkøb og zone-tælleri, og bare tjekke ind og ud ved at vifte med et chipkort.

Hvis man altså har ét. Klog af skade efter problemramte indkøringer andre steder i landet, kan kun 10.000 københavnere få fingrene i et Rejsekort til at starte med.

I august 2012 åbnes (efter planen) op for flere, og til den tid skulle hele busnettet også være blevet koblet på, og ikke kun linjerne 3A og 250S, som nu.

Bestil dit Rejsekort på Rejsekort.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.