pixel

Selvbetjening er velbetjening

kbh magasin

Omena Hotel på Vesterbro er kåret til Skandinaviens bedste hotel til prisen. Prisen, den er 399 kroner for et firemandsværelse, og servicen – ja, den står du selv for.

Omena er nemlig et såkaldt personaleløst hotel, hvor alle ansatte er sparet væk. Receptionisten er erstattet af en adgangskode, som man får når man booker online, og rengøringspersonalet er de eneste officielle ansatte, man kan løbe ind i på gangene.

Sammenholdt med hotellets beliggenhed tæt på hjørnet af Istedgade og Colbjørnsensgade, kunne det måske anspore til visse øgenavne. Men Pay by the hour eller ej, er det Geo.de, Tysklands største rejsesite, som står bag kåringen, og mon ikke de ved, hvad de snakker om.

Se (lidt) mere i TV2 Lorry

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling