pixel

Stationær slurk on the go

kbh magasin

Der er godt nyt til tørstige københavnere: Kommunen vil i løbet af 2011 opstille 10-15 små vandposter, så tørsten kvit og frit kan slukkes med en iskold, rislende vandstråle.

Drikkevandsfontænerne vil blandt andet blive sat op på populære løberuter omkring Søerne, Langelinje og havnen, og på knudepunkter med mange forbipasserende som Nyhavn, Nørreport og Torvegade.

De små vandposter er ingen ny opfindelse, men tidligere forsøg med offentlige drikkevandsfontæner er oftest endt med hærværk og frostskader. De nye, mere moderne kingsize drikkedunke skulle efter sigende være mere robuste og driftssikre end deres forgængere.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.

seneste
byens liv