pixel

Til søs med morgendagsteater

kbh magasin

Fakta

Teaterfestivalen Vildskud

15.-19. august

Huset i Magstræde

Enkeltbillet for 60, dagspas for 100, festivalpas for 200 - husk kontanter!

De store københavnske teatre skal først og fremmest hente pengene ind. Det kunstneriske indhold skal være på plads, men de færreste tør satse alt og give sig i kast med besværlige, mærkelige, grænseoverskridende, vigtige fortællinger.

Anderledes er det i undergrundsmiljøet og med teaterfestivalen Vildskud. Vi lover ingenting, men der er stor sandsynlighed for meget smukke sceneoplevelser, når motivationen er at ville fortælle noget, prøve grænser af, eksperimentere.

Som vi dyrker unge sportstalenter og upcoming bands bør vi heppe på morgendagens teaterstjerner, der i år disker op med hele 20 ambitiøse forestillinger, alt sammen indhyllet i et vanvittigt sømandsunivers.

Der er givet plads til leg, og med fokus på eksperimentet kan vi måske opnå magi fra den 15.-19. august. Derudover lover besætningen på Vildskud poesi, koncerter, kunst, debat og film.

Festivalen foregår i Huset i Magstræde og programmet finder du her, hvor du også kan booke billetter, hvilket er nødvendigt at gøre på forhånd.

Husk kontanter og åbne sind.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling