pixel

Tilbage til folkeskolen?

kbh magasin

Man får næsten lyst til at terpe fysik­bøger på ny når man ser den kommende skole på Teglholmen i Sydhavn.

Som et andet skib kommer skolen, der er tegnet af JJW Arkitekter, til at ligge lige ved havnen, og samtidig åbner skolen meget op for bydelen ved for eksempel at have tage man kan gå på.

Generelt har det haltet gevaldigt med at få skoler, kulturhuse og idrætsfaciliteter til at spille i byens nye udviklingsområder, men Sydhavnens heldige unger skulle altså få en ny skole at blive kloge i fra 2012.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling