pixel

Tivoli bygger madhjørne

kbh magasin

Tivoli har langt om længe fået lov at lave sit grå hjørne af Vesterbrogade om til en bugtende glasarkade – og afslører nu, at der kommer spisesteder, spisesteder og flere spisesteder.

I alt omkring 30 forskellige madstande får Tivoli Food Court omkring et centralt område med borde og stole. Den københavnske tapas-kæde Tapa del Toro, kendt fra Torvehallerne, er blandt de første, der har slået til på en stand. Og på selve det attraktive hjørne ved Tivolis hovedindgang åbner italiano-kæderestauranten Vapiano en af sine internationale succeser.

Hele glasarkaden Tivoli Hjørnet langs Bernstorffsgade skal være Tivolis nye ansigt ud mod København, der skaber en livlig sammenhæng med resten af byen. De i alt fire etager rummer også en udvidelse af luksushotellet Nimb og får ind mod forlystelsesparken terrasser og trapper op til en offentlig taghave.

Tivoli forventer at begynde nedrivningen af det nuværende hjørne lige efter årsskiftet og at kunne byde indenfor i Tivoli Food Court i august 2017.

Se mere om Tivoli Hjørnet her på Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.