pixel

Vaffelis i verdenseliten

kbh magasin

Vaffelbageriet i Tivoli serverer ifølge hæderkronede National Geographic en is, der hører til i top-10 – i hele den vide verden.

Det er måske ikke så overraskende, at gastro-hotspottet København klemmer sig med på sådan en liste, men de fleste havde nok tippet opkomlinge som fusionsismajeristerne fra Bryggen 11 eller smagsminørerne fra Siciliansk Is, som favoritter til hæderen.

I selskab med blandt andet soursop-is fra Jamaica og ål-is (!) fra Japan, er det i stedet en klassisk gammeldavs Amerikaner med flødeskum, negerbolle og syltemøj, der placerer Vaffelbageriet, Copenhagen, Denmark på listen over de ti bedste steder i verden at spise is.

Vaffelbageriet har over 100-års historie i Tivoli, og er blevet i familien Krætzmer i nu fire generationer, sammen med de hemmelige, flødebaserede isopskrifter.

Se hele is-top 10'en hos National Geographic

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Kan du huske dengang man bare skulle ned og have en iskage? Nu har alle kvarterer deres egne isbarer med frisk og hjemmelavet italiensk gourmet-gelato rørt helt fra bunden på øko-mælk og årstidens bedste råvarer. Ædegildet med Frisko-kugler hos Lydolphs på Strandvejen er blevet en anakronisme. Københavnerne vil have kvalitet frem for kvantitet og valfarter gerne byen tynd for at få den. Her er KBH ’s 10 isbar-favoritter.

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling