pixel

Vanløse får sit shoppingcenter

kbh magasin

Lige ved siden af Vanløse Station har det kvartfærdige storcenter Galleria ligget forladt i over et år – men snart overtager nye investorer byggeriet, så der kan shoppes igennem hvor metroen vender senest i foråret 2017.

Med sine 36.000 kvadratmeter bliver Galleria på størrelse med Frederiksberg Centret. De oprindelige planer inkluderede et 9-etagers kontortårn, en gennemgående udsmykning med kunstneren Per Arnoldis primærfarver, tagterrasser samt en tilhørende park med blandt andet friluftsscene og skaterbane.

Shoppingcenteret skulle egentlig være åbnet tilbage i 2013 som den mest fremskredne del af den lokale byggematador Flemming Fengers store planer for Vanløse Bymidte. Holberg Fenger Invest har nu solgt Galleria-projektet til blandt andre Solstra Capital Partners, der i København står bag Bella Center-koncernen og for nylig også har opkøbt Copenhagen Towers og Marriott Hotel.

Læs mere hos Vanløse Bladet

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling