pixel

Vesterbro dyrere end Østerbro

kbh magasin

Vesterbros blakkede fortid er for alvor ved at være fortid. I nutiden er Kbh V blevet en dyrere adresse end både Østerbro og Frederiksberg.

I København er det stadig dyrest at købe bolig inden for voldene, men på EDC's seneste liste over københavnske kvadratmeterpriser har Vesterbro ikke bare taget andenpladsen, men gjort det med behørig afstand til resten af den traditionelle top-3.

Hele bydelsranglisten ser således ud – beløbet er den gennemsnitlige kvadratmeterpris for 1-2 værelses ejerlejligheder:

1. Indre By (32.229,-) 2. Vesterbro (29.316,-) 3. Østerbro (26.290,-) 4. Frederiksberg (25.933,-) 5. Nørrebro (22.653,-) 6. Amagerbro (20.635,-) 7. Sydvest (19.153,-) 8. Nordvest (17.604,-)

Læs mere hos Boligsiden.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling