pixel

Wonderful Zombiehagen

Zombie-apokalypsen rammer København i ny film.

kbh magasin

Der er ildevarslende øde og hærget ved Christiansborg og Dronning Louises Bro – men det overdækkede nationalstadion vrimler med levende døde, når zombie-apokalypsen rammer København i novellefilmen 'Zombiehagen'.

De 25 minutters action/horror har forventet premieredato i efteråret 2014, og at dømme ud fra den første teasertrailer bliver det med grumme københavnerscenarier, der visuelt lever op til de zombie-infesterede storbyer fra Hollywoods blockbustere og tv-serie-successen 'The Walking Dead'.

'Zombiehagen' er skrevet og instrueret af Jonas Ussing, der tidligere har lavet digitale effekter på blandt andet 'En Kongelig Affære', 'Olympus has fallen' og julekalenderen 'Tvillingerne & Julemanden'.

Det er foreløbigt op til fri fortolkning, om plottes hjernedøde zombier i Parken er et hint til hans fodboldsympatier.

Se traileren herunder (uegnet for zombieintolerante):

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling