pixel

Amagerkansk energi

Projekt Faste Batteri, som vil sparke nyt liv i Njalsgade, er kommet et skridt nærmere målet. Den ambitiøse plan, der har tegnestuen BIG som arkitekt, har været længe undervejs og ligger nu til behandling i Københavns Kommune.

Hvis projektet bliver godkendt, kan københavnerne se frem til et multifunktionelt byggeri der blandt andet kommer til at rumme boliger, butikker, hotel, fritidsfaciliteter – og byens nok så omtalte moské.

Det er Bach-gruppen som står bag projektet, mens selve moskéen er udviklet i samråd med Muslimernes Fællesråd som også selv skal ud og finde penge til finansieringen.

Hvis alt klapper, burde der være grønt lys for byggestart af Faste Batteri i 2011.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Siden 1992 har der været planer om en stormoské på Amager, men indtil videre kan hundeejere stadig lufte Fido på Batterigrunden. Der arbejdes dog intenst på at komme i gang.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling