pixel

Bispebjerg mister allé

kbh magasin

Den ikoniske poppelallé på Bispebjerg Kirkegård er snart kun et minde – træerne er blevet for gamle og skal fældes.

På yderst fotogen vis har de smalle pyramidepopler i 80 år stået og forlænget Grundtvigskirkens majestætiske akse hele vejen gennem kirkegården ned til Utterslev Mose. Men dermed er den maksimale levealder for et poppeltræ nået, og de over 35 meter høje stammer fjernes derfor nu, inden de vælter af sig selv.

Når motorsavene er færdige, plantes 172 nye friske popler. Men selv om de er kendt for at vokse hurtigt, vil der gå 10-20 år, før poppelallén igen lever op til sit navn.

Læs mere hos Nørrebro/Nordvest Bladet

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling