pixel

Boremaskinerne til fadet

kbh magasin

Selvom metroudvidelsen allerede har lagt beslag på markante dele af København i et par år, så er der faktisk ikke boret en eneste millimeter i undergrunden. Før nu.

Hidtil er der anlagt byggepladser, omlagt forsyningsledninger, og udgravet arkæologisk. Men forvent mere støj, flere rystelser og øget trafik inde fra dit lokale metro-rækværk fra nu af, hvor de kæmpe boremaskiner har fået lov at fortrænge arkæologernes små skovle.

Det næste års tid bores der kun lodret ned. I knap 50 meters dybde starter udboringen af selve tunnelerne.

Læs mere hos DR P4 København

Følg din lokale metrobyggeplads

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.