pixel

Fra byggeplads til hyggeplads

kbh magasin

Der skal åbnes op for udsynet til metrobyggepladsernes brunstige boremaskiner og orangefarvede arbejdere.

I hvert fald hvis det står til ejeren af Vesterbro-caféen Darling aRTbar, Kevin Bendix. Han mener nemlig, at byliv og byggerod snildt kan kombineres, og at folk faktisk er meget interesserede i, hvad der foregår bag de tynde trævægge.

Derfor har han i samarbejde med Primus Arkitekter startet projektet 'Det Levende Hegn', som skal gøre områderne omkring metrobyggepladserne livlige og indbydende.

Der skal være containere med salg af is og kaffe, og masser af siddepladser med førsteklasses sneak peaks til arbejdsgangen på pladsen.

Det første pilotprojekt forventes færdigt i maj, så inden længe kan du komme helt tæt på de store, tunge maskiner og nyde en lun latte til lyden af metrobyggeri.

Læs mere hos Urban

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling