pixel

Fra byggeplads til hyggeplads

kbh magasin

Der skal åbnes op for udsynet til metrobyggepladsernes brunstige boremaskiner og orangefarvede arbejdere.

I hvert fald hvis det står til ejeren af Vesterbro-caféen Darling aRTbar, Kevin Bendix. Han mener nemlig, at byliv og byggerod snildt kan kombineres, og at folk faktisk er meget interesserede i, hvad der foregår bag de tynde trævægge.

Derfor har han i samarbejde med Primus Arkitekter startet projektet 'Det Levende Hegn', som skal gøre områderne omkring metrobyggepladserne livlige og indbydende.

Der skal være containere med salg af is og kaffe, og masser af siddepladser med førsteklasses sneak peaks til arbejdsgangen på pladsen.

Det første pilotprojekt forventes færdigt i maj, så inden længe kan du komme helt tæt på de store, tunge maskiner og nyde en lun latte til lyden af metrobyggeri.

Læs mere hos Urban

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
En interaktiv metroudstilling gør dig klogere på, hvad de egentlig går og laver dernede under jorden.

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.